Balanta este un semn zodiacal predominat de elementul aer, nativi acestei zodii sunt in general persoane echilibrate se adapteaza usor, dar sunt greu de supus. Principiul Balantei este de a  lucra in armonie si intelegere, orice problema se va rezolva intr-un mod pasnic.
Cei nascuti in aceasta zodie au un instinct natural in a se feri de violente si conflicte. Vor cauta sa rezolve orice problema in mod cat mai corect si cat mai multumitor pentru partile implicate in conflict. Sunt persoane sensibile, rafinate, delicate, au un spirit justitiar dar fac totul in liniste si pace, sunt generosi, amabili dar au o fire mereu schimbatoare. Desi echilibrul este principala caracteristica a acestei zodii, de multe ori acesta poate fi stricat de  lucruri marunte. Adesea trec de la buna dispozitie la stari de tensiune. Cea mai mare calitate a nativiilor aceste zodii este afabilitatea, vor reusi sa duca la bun sfarsit ceea ce doresc in domenile in care vor conlucra strans cu cei din jur. Pun mare accent pe relatile cu cei din jurul lor, fac sacrificii mari pentru a fi placuti de cei din jurul lor.

Caracterul nativilor din zodia Balanta

Sunt persoane inteligente, dornice sa invete cat mai mult, le place sa filozofeze, au o puternica valoare morala. De multe ori ezita in a lua o decizie , fiindu-le teama sa nu faca o greseala. Parerea celorlalti referitor la persoana lor este foarte importanta. Barbatii sunt foarte subtili, stiu tot desi uneori lasa impresia ca habar nu au; foarte rar vor spune cuiva lucrurile care nu le plac. Femeile sunt cochete, gratioase si stiu tot timpul sa tina lucrurile sub control in perfect echilibru.

Dragostea

Viata sentimentala a celor nascuti sub zodie este dominata de dorinta de a se remarca. Au o sensibilitate iesita din comun fata de tot ceea ce ii inconjoara. In dragoste nu se multumesc cu putin, au nevoie de un ambient corespunzator – muzica, frumusete, un oarecare lux. Toate aceste elemente sunt stimulatoare, Balanta oferind adevarate momente de pasiune. Pun mare pret pe sentimente si comunicare, dispretuiesc vulgaritatea.

Culorile zodiei Balanta

Acestei zodii ii este asociata culoarea roz, simbol al frumusetii, elegantei si curajului. Aceasta culoare accentueaza dragostea si gingasia, se potriveste cu muzica vesela si miscarile gratioase. Cei indragostiti de aceasta culoare nu isi schimba niciodata preferinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.