Daca visezi un avocat inseamna ca nu esti bine cu tine insati, ai temeri multiple, frustrari, necazuri, supararai, griji multe. Mai poate fi vorba despre vesti pe care le vei afla in legatura cu casatoria unui amic sau ruda. Dar in egala masura poate fi vorba despre lupte interne ce se dau in tine si chiar despre batalii pe care le ai cu alte persoane, din orice motive. Mai poate semnifica faptul ca esti carismatica, plina de farmec, dar si de talent in egala masura. Uneori dai dovada de laudarosenie.

Daca visezi un avocat pledant inseamna minciuni, falsitate, va trebui sa incerci sa te feresti de situatii neplacute, poti avea parte de multe necazuri. Dar poate fi vorba si despre grija pe care trebuie s-o ai in legatura cu reprezentantii statului, e posibil sa dai de necazuri, mai ales daca visezi ca asisti la pledoaria unui avocat. Daca te visezi avocat pledant inseamna ca cei din jurul tau isi vor pierde increderea in tine. Daca te visezi avocat inseamna ca vei avea multe vise implinite, multe realizari.

Daca avocatul din vis este bland inseamna ca vei avea parte de multe necazuri in viitor. Daca visezi ca ai nevoie de ajutorul unui avocat inseamna saracie, o lunga perioada cu neajunsuri.

Daca visezi un avocat frumos, elegant inseamna castiguri materiale, in general va fi vorba despre o perioada norocoasa in viata ta.

Daca visezi un avocat imbracat cu o roba inseamna ghinioane pe toate planurile.

Daca visezi ca vezi un avocat plecand inseamna ca vei avea un viitor in care vei avea parte numai de necazuri.

Daca visezi ca te contrezi cu un avocat sau il acuzi de ceva inseamna ca o femeie reuseste sa te farmece, va reusi sa ajunga la inima ta.

Daca visezi ca ai relatii cu un barbat ce aduce cu un avocat sau visezi o femeie ce are relatii cu un asemenea barbat inseamna ca vorbesti mult prea mult, fara consistenta, nu stii sa tii un secret.

Daca visezi un avocat care-ti ia apararea inseamna ca in jurul tau sunt multi oameni care-ti vor binele, ai prieteni adevarati pe care poti conta in unele situatii dificile.

Daca te visezi consultand un avocat inseamna saracie, neajunsuri pe toate planurile.

Daca visezi ca aperi un avocat inseamna ca nu ai incredere deloc in tine sau ca tocmai ti-ai pierdut-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.