Avion in vis inseamna vesti bune, oaspeti, bucurii, revederi cu persoane dragi. Daca in vis tu esti in avion, dar acesta nu zboara, foarte probabil sa primesti un dar, posibil chiar bani. Daca vezi avion zburand, dar acesta este departe si de abia se mai zareste, foarte probabil sa intarzii undeva, sa pierzi ceva. Daca zbori cu avionul inseamna bucurie, fericire in viata ta, avansare, promovare, beneficii la locul de munca.

Daca visezi ca te vei prabusi cu un avion inseamna o perioada nefasta in viata ta, vesti proaste, pierderi financiare, dar poate fi vorba si despre un volum de munca mai mare la locul de munca si de castiguri pe masura.

Daca visezi ca tu pilotezi avionul inseamna succes in afaceri sau la job, rezultate bune in proiecte de abia incepute. Daca visezi ca avionul pe care-l pilotezi cade in gol inseamna relatii fericite.

Daca visezi ca mananci in avion inseamna ca sunt multe lucruri in viata ta pe care deocamdata nu le-ai implinit. Daca avionul merge cu o viteza mare inseamna ca vei face alegerile potrivite in viata ta.

Daca visezi un pilot de avion inseamna noi sarcini la job care se vor finaliza foarte bine.

Daca visezi un avion ca se prabuseste inseamna ghinion, insucces, un viitor urat. Daca visezi ca doua avioane se ciocnesc inseamna idei contradictorii pe care le ai.

Daca te visezi cazand din avion inseamna o perioada plina cu ghinioane.

Daca te visezi cumparand bilet de avion inseamna ca ai prea multe sarcini si responsabilitati pe care nu mai poti sa le gestionezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.