Daca visezi aur, in general, inseamna bagatie, urmata imediat de o perioada in care vei saraci rapid, necazuri, nefericire. Daca visezi ca furi aur inseamna deces in familie. Daca numeri monede din aur in vis inseamna ca in perioada urmatoare va fi una saracacioasa, in care vei resimti nenumarate lipsuri. Atentie mare la dozarea eforturilor, la stres, pentru a putea s aiesi cu bine din aceasta perioada. Daca visezi multe monede din aur inseamna ca te vei casatori in curand.

Daca visezi aur stralucind sau tabachiera din aur inseamna ca in perioada urmatoare vei face cheltuieli fara rost, inutile, pe care teoretic le-ai fi putut evita, dar si binecuvantare. Daca descoperi aur intr-o mina si il scoti la suprafata inseamna suparare, nefericire, neintelegeri in familie.

Daca visezi ca achizitionezi aur sau ca il furi inseamna ca iti vei pierde prietenii cei mai buni, poate si din cauza egoismului tau, certuri cu iubitul tau sau cu un prieten foarte aproapiat tie.

Daca visezi un vas din aur inseamna importanta ta, ca om, faptul ca vei evolua.

Daca visezi bijuterii din aur inseamna ca vei participa la o cununie, ca oficial sau poate nas. O brosa din aur inseamna ca urmeaza o sarcina, vei avea un copil. O calimara din aur inseamna nefericire, tristete, perioada care din fericire pentru tine, va trece foarte repede. O podoaba din aur, in general, e de bine, inseamna ca in viitor vei avea parte de fericire, dragoste, fericire, bogatie. Cercei din aur in vis inseamna temeri, emotii negative. O cruciulita din aur inseamna apreciere din partea celor din jurul tau.

Daca visezi un ceas din aur inseamna o perioada buna, cu realizari, iar un ceas desteptator din aur inseamna ca ar trebui sa ai in vedere sa fii mai prudenta.

Daca visezi cui din aur inseamna responsabilitati, sarcini multe si dificile, iar curmala din aur inseamna ca te vei casatori, cel mai probabil sau poate fi vorba si de participarea ta la o nunta.

Daca visezi ca oferi aur cuiva inseamna temeri multe mai ales din punct de vedere financiar, iar daca gasesti aur pe jos sau dinte din aur inseamna ca vei avea multe reusite si castiguri pe masura muncii depuse.

Daca te visezi mestesugar de aur inseamna sperante irosite, fapte urate pe care le-ai facut, scopul tau nu este si nici nu va fi atins prera curand. Un fir din aur inseamna blandete, bunatate, calmitate.

Daca visezi ca sapi, cautand aur si il si gasesti inseamna o etapa buna in viata ta, cu multe reusite. Daca visezi ca gaseti aur in nisip inseamna mari probleme vor aparea in viata ta, mai ales ca nu esti o persoana foarte hotarata, decisa.

Daca visezi un inel din aur inseamna ca vei fi ceruta in casatorie, in viata reala, iar daca visezi o salba de aur ce este oferita cadou la o nunta inseamna ca vei cununa pe cineva in viitorul foarte apropiat.

Daca visezi ca porti aur la gat, maini, degete, in general, inseamna egoism, rautate, probeleme multe cu cei din jur din cauza felului tau de a fi chiar si in familie, dar pe de alta parte vorbim despre o perioada cu reusite.

Daca te visezi purtand o coroana din aur inseamna admiratia celor din jurul tau, avansare, promovare la locul tau de munca, castiguri mari, o etapa buna va urma.

Daca visezi ca ascunzi aur inseamna ca in viata reala incerci sa ascunzi cateva secrete, sa bagi sub pres anumite probleme si actiuni de-ale tale de care nu esti foarte mandra.

Daca te visezi topind aur inseamna dragoste irosita, avand in vedere ca persoana iubite nu-ti raspunde la fel, nefericire.

Daca visezi o medalie de aur inseamna vesti bune, fericire, bucurii multe.

Daca visezi o poarta din aur inseamna vesti neplacute, tristete, suparari.

Daca visezi pulbere de aur inseamna boala.

Daca visezi ca aurul sta in lada inseamna constinciozitate, corectitudine, iar daca visezi aur in punga inseamna emotii pozitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here