Daca visezi animale inseamna ca in viata reala ai multa energie, ai o buna intuitie, initiativa pentru a face lucruri noi, capacitatea de a te descurca in fata unor situatii dificile, de a deznoda intrigi si situatii limita, dar si dualitate. Mai inseamna bogatie, prosperitate, o viata tihnita din punct de vedere financiar.

Daca te visezi alergand un animal inseamna amenintare, necazuri in perioada urmatoare, poate chiar deces in familie, dar si daruri oferite. Daca te visezi atacata de catre animale inseamna dusmani, tradari.

Daca te visezi jucandu-te cu animale sau doar atingandu-le inseamna o buna sanatate.

Daca visezi animale patrupede inseamna prietenii bune, de lunga durate. Daca visezi animale mari, grase inseamna bogatie, belsug in casa. Daca visezi mai multe animale intr-un grup inseamna vesti bune. Daca te visezi hranind animale inseamna bucurii, fericire.

Daca visezi un animal imbalsamat inseamna ca  starea sanatata tii tale se va ameliora, chiar imbunatati in perioada viitoare.

Daca te visezi inconjurat de animale inseamna sprijin din partea prietenilor vechi.

Daca visezi ca duci un animal la doctor inseamna ca trebuie sa-ti faci timp pentru a rezolva  niste probleme mai vechi pe care trebuia sa le fi rezolvat deja si de care nu ti-ai facut timp pana acum.

Daca visezi ca impusti un animal sau visezi un animal deja impuscat inseamna eliminarea unor persoane toxice, inseamna ca vei reusi sa pui punct unor relatii toxice.

Daca visezi ca ai fost intepat de un animal inseamna o boala neinsemnata.

Daca visezi limba unui animal inseamna nemultumiri, frustrari.

Daca visezi ca lovesti un animal inseamna nedreptati pe care le vei face, dar si nevoia de a fi mai cugetat, echilibrat in luarea deciziilor.

Daca visezi ca te lupti cu un animal inseamna batalii castigate impotriva persoanelor potrivnice, iar daca animalul cu care te lupti este negru inseamna boala, dar si dusman puternic si bogat.

Daca visezi ca vezi un animal nemiscat inseamna deces, iar schelet de animal in vis inseamna pierderea unor sume importante de bani.

Daca visezi ca vezi un animal ce paste intr-o pajiste sau liminis  inseamna noroc.

Daca visezi ca pierzi un animal inseamna ca in realitate vei pierde un prieten apropiat la care tineai foarte mult sau moartea acestuia.

Daca visezi ca sacrifici animale inseamna ca vei avea certuri cu colegii de serviciu, iar daca visezi animale salbatice inseamna amenintari din partea celor care nu prea te plac sau a dusmanilor tai sau poate chiar o bataie, lupta in care vei fi prinsa.

Daca visezi un animal in salbaticie inseamna ca nu esti statornica in dragostea pentru partenerul tau, iar daca visezi un animal in sange inseamna cai ai prea multe sarcini si responsabilitati la locul tau de munca, te descurci foarte greu.

Daca visezi un animal pricajit, slab inseamna saracie, seceta, iar un schelet de animal semnifica singuratate, dezamagire, deprimare, asadar cauta compania unor persoane dragi.

Daca visezi un animal intr-o turma, cireada inseamna bogatie, fericire, castiguri importante, iar un animal care te priveste inseamna noi relatii in viata ta, surprize. Daca visezi un animla care urla inseamna ca vei avea parte de vesti sau surprize neplacute.

Daca visezi ca un animal iti vorbeste inseamna sfaturi bune pe care le vei primi si de care va trebui sa tii seama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.