In general, daca visezi un accident poate fi vorba despre neatentie in legatura cu fapte de-ale tale produse in realitate. Daca visezi ca te lovesti la cap intr-un accident este posibil ca un membru al familiei sa aiba probleme sau chiar tu poti avea probleme. Daca visezi un accident de masina in care esti implicata inseamna ca opiniile tale de viata nu corespund cu ideile iubitului tau, aveti stiluri de viata diferite. Recomandarea mea este sa ai putin mai multa atentie la modul cum conduci. Incearca sa iti schimbi putin comportamentul, deprinderile pe care le ai. Daca visezi un accident cu o masina, in care te afli si tu ca pasager, inseamna frica, temeri, emotii puternice pe care nu le poti controla, pasivitate, neimplicare si parca, ati vrea sa iesiti din aceasta stare.

Daca visezi un accident de tren este posibil sa faci o calatorie sau vei primi vesti importante.

Daca visezi un accident de avion, in care 2 avioane se ciocnesc inseamna ca in tine se da o batalie continua, esti nehotarata, ai mai multe opinii despre aceeasi situatie, nu esti foarte decisa ce cale sa urmezi.

Daca visezi ca esti victima unui accident auto, in urma caruia ai decedat inseamna ca felul tau de a fi, a gandi, actiunile tale ii deranjeaza pe ceilalti, le provoaca mult rau.

Daca visezi un accident de masina, in care masina cade intr-o apa inseamna depresie, dezamagire, planurile tale nu au sanse de reusita.

Daca visezi un accident de masina, in care masina intra intr-un copac, inseamna planuri distruse.

Daca te visezi accidentat de o masina mare, camion, tir inseamna oboseala, stres.

Daca visezi accident de masina in care masina intra intr-o casa poate insemna succes pe toate planurile.

Daca visezi accident de masina, in care masini mari sunt implicate in accidente cu trenurile inseamna ca planurile tale nu sunt fezabile si asta din cauza opiniilor celorlalti.

Daca te visezi martor al unui accident de masina sau ca vezi un accident, pur si simplu inseamna ca nu poti influenta deciziile altor persoane, nu ai putere de convingere, chiar daca de multe ori ai dreptate, iar opiniile tale ar fi mai corecte decat ale acelor persoane.

Daca visezi un accident de masina in care o persoana apropiata tie moare, inseamna ca ai ganduri ca sa te debarasezi in viata reala de acea persoana.

Daca visezi un accident de masina ce nu are drept rezultat prea multe daune, poate semnifica aminitiri nu prea placute despre evenimente din care ai iesit putin cam sifonata. Daca daunele sunt majore inseamna un posibil incident in viata ta, care iti va provoca multa durere.

Daca visezi un accident de masina in urma caruia masina ia foc inseamna energie multa consumata pentru a reusi sa iti duci la bun sfarsit actiunile.

Daca visezi accident de vapor inseamna afaceri esuate, idei proaste in afaceri,calatorii pe care le vei face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.