Daca visezi aburi inseamna, in general, nemultumiri ale tale despre viata ta, mai ales din cauza neintelegerilor pe care le ai cu cei din jur, dar si din cauza faptul ca nu le explici oamenilor suficient de bine punctul tau de vedere. Mai poate semnifica sperante desarte, sfarsirea planurilor la care ai visat, tot ceea ce ai planificat se sfarseste inca din fasa, din faza de discutii. Vei avea un viitor nesigur, greu de previzionat.

Daca visezi aburi de culoare alba inseamna fericire, noroc, bucurii multe si cam din tot ce faci, fie ca e vorba despre casa sau job.

Daca visezi aburi de culoare inchisa inseamna disensiuni, scandal la care vei lua parte.

Daca visezi abur dens, de abia sa vezi, inseamna tristete, suparari, suflet greu.

Daca visezi aburi iesind din pamant inseamna disensiuni, poate chiar batai, dar si barfe la adresa ta.

Daca visezi abur inecacios inseamna suparari in familie, insa de scurta durata, oricum o perioada foarte grea.

Daca visezi abur limpede inseamna spor in casa, o stare de bine pe care ti-o ofera iubitul tau, armonie si liniste in casa.

Daca visezi abur foarte, foarte limpede inseamna ca acele situatii pe care le credeai aducatoare de suparari se vor indrepta, vei iesi cu fata curata, iar daca visezi ca acest abur limpede urca inseamna inseamna bucurii, fericire pe care o ai datorita unor bunuri achizitionate recent, dar si fericire multa, un viitor frumos se intrevede.

Daca visezi abur negru, inecacios inseamna tristete, suparari.

Daca visezic a vezi abur in departare sau ca te uiti la acesta inseamna ca proiectele pe care ti le-ai estimat au sanse minime de realizare.

Daca visezi abur rarefiat, imprastiat si inchis la culoare inseamna agitatie din cauza unor vorbe urate, a unor situatii in care ai intrat.

Daca visezi aburi care se ridica incet incet inseamna barfe, denigrare, rautati si minciuni care ti se aduc, situatii pe care le vei contracara, dar nu fara urme. Vei fi foarte tensionata, iritata, vei consuma multe resurse, relatiile cu cei apropiati, fie ca sunt din familie sau din afara ei vor fi foarte tensionate.

Daca visezi abur fierbinte inseamna stres, oboseala, va trebui sa iti iei o perioada de timp doar pentru tine, sa iti reincarci bateriile. E clar, va trebui sa inveti sa delegi din atributii, fie ca e vorba despre familie, fie ca e vorba despre job.

Daca visezi un abur rece inseamna nevoia ta de implicare, senzatia ca pierzi controlul, ti se pare ca nu ai organizat totul asa cum trebuie, nehotarare decizionala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.