Daca visezi usa in general este vorba despre pagube, prejudicii. Daca auzi usa scartaind inseamna multe disensiuni si certuri, griji, temeri. Mai poate fi vorba despre obstacole, greutati.

Semnificatia visului in care elementul predominant este usa va fi mai tot timpul una personala. Usa in vis poate fi un obstacol in viata dar si un nou drum. Daca reusesti sa treci de usa in vis lucrurile vor merge bine. Daca usa iti va bloca calea si nu vei reusi sa o deschizi, atunci trebuie sa te astepti la multe obstacole, uneori multa munca inutila, fara sens.

Daca visezi ca auzi pe cineva batand la usa ta inseamna vesti, dar si noroc. Daca visezi ca auzi pe cineva sunand la usa ta inseamna ca vei face cunostinta cu fete carora le place barfa foarte mult.

Daca visezi ca deschizi usa inseamna vei primi o vizita, mai poate semnifica implinirea dorintelor, dar si secrete pe care le vei afla in curand sau noi prieteni, relatii pe care ti le vei face inclusiv la job. Daca visezi o usa care sta deschisa inseamna reusite pe toate planurile, succese, scopuri atinse. Mai semnifica faptul ca vei primi vizite, dar si armonie in casa.

Daca visezi o usa inchisa inseamna ca din pacate ai pierdut sansele oferite, nu prea mai ai in prezent cum sa mergi mai departe, nu mai sunt sanse la promovarea mult ravnita. O usa inchisa pe care nu o poti deschide in vis inseamna ca nu iti gasesti ritmul, nu poti depasi problemele pe care le ai, nu gasesti solutii.

Daca in vis mai apare o persoana care te impiedica sa iesi pe usa, atunci visul trebuie analizat avand in vedere si persoana care mai era prezenta in vis. Daca cel care te-a oprit este un bun prieten sau cineva din familie, este foarte posibil ca in acest moment tu sa nu fi pe un drum bun. Daca cel care te opreste in vis e un necunoscut sau un dusman, trebuie sa incerci sa eviti orice abatere de la planul tau. Probabil vor fi multe piedici in calea ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la ceea ce iti doresti.

Daca visezi ca vezi usa unei case arzand inseamna boala, chiar decesul unui cunoscut.

Daca visezi ca vezi usa unei case cazute inseamna prejudicii, ce pot fi si morale nu numai materiale.

Daca visezi ca vezi o usa in fata unei case, pozitionata paralel inseamna noroc in amor.

Daca visezi ca cineva ti-a furat usa sau a furat o usa inseamna ca iubitul tau are probleme de sanatate.

Daca visezi ca inchizi o usa inseamna vesti urate pe care le vei afla.

Daca visezi ca te pitesti dupa o usa inseamna ca vei intampina o serie de probleme pe care le vei depasi insa.

Daca visezi ca vopsesti o usa inseamna onorabilitate, responsabilitate, asumare dar si un control de sine ridicat.

Daca visezi ca vezi obloane la usa inseamna avantaje materiale, mari castiguri.

Daca visezi o usa intredeschisa inseamna relatie de iubire frumoasa, de lunga durata.

Daca te visezi ca suni la usa altcuiva inseamna probleme in viata personala, certuri cu persoana iubita.

Daca visezi ca ai o usa defecta inseamna ca iubitul tau va avea probleme de sanatate, dar si cearta. Va trebui sa-ti refaci relatiile pe care le ai, sa depasesti obstacolele si dupa, totul va intra in normal.

Daca visezi ca auzi o usa trantita de altcineva inseamna zvonuri neplacute despre tine si iubitul tau, barfe, cineva incearca sa te denigreze, sa-ti strice reputatia.

Daca visezi o usa de lemn inseamna ca vei trece intr-o alta etapa si profesional si personal, alaturi de iubitul tau.

Daca visezi o usa incuiata, noi sanse ti se vor oferi, dar reflecta si imposibilitatea ta de a comunica cu ceilalti, de a la arata celorlalti felul tau de a fi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.