Daca visezi trotineta inseamna ca iti arati rautate fata de o anumita persoana pe care o invidiezi de-a dreptul. Nu esti multumita deloc cu viata ta actuala, nici profesional, nici personal. Mai poate fi vorba de obstacole pe care le intampini, piedici, puse poate de persoane ostile, persoane pe care initial le credeai prietene, de partea ta. Realitatea insa este ca va trebui sa ai grija la oamenii din jurul tau, sa fii cisrcumspecta, atenta la detalii.

Daca visezi trotineta pe doua roti inseamna indrazneala, curaj, ai spiritul competitional in sange, iti place sa castigi.

Daca visezi o trotineta pe trei roti inseamna noroc, o perioada in care vei strange informatii, vei dori sa analizezi mai bine situatiile in care vei intra.

Daca te visezi dandu-te cu o trotineta inseamna temeri, poate insemna fuga de ceva sau cineva, poate chiat de trecutul tau.

Daca visezi ca participi la un concurs de trotinete inseamna cumva intoarcere in timp, ganduri nu-ti dau pace, poate fi vorba despre ceva din trecut de care nu te-ai despartit, poate o iubire neimpartasita si regasita in prezent.

Daca visezi trotinete colorate inseamna bucurie, vesti bune te vor face fericita.

Daca vezi o trotineta draga inseamna noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.