Home N

Cauta un vis dupa prima litera

ABCDEFGHIJLMNOPRSTUVZ
Cuvinte care incep cu litera N
Naframa
Vei primi vesti bune, o surpriza neasteptata, poate chiar o vizita.
 
Nai
Daca il auzi in vis, va urma un drum cu petrecere placuta, calea pe care o vei urma va fi una placuta si fara obstacole de netrecut.
 
Naluca
Dusmanii, te pandesc, vei primi o veste proasta. Totul depinde de tine, poti trece peste probleme, ai nevoie doar de vointa.
 
Nas
Daca in vis ai nasul julit, vei avea parte de rusine, suparare. Daca in vis te uiti la nas vei avea parte de respectul celor din jur, este posibil sa fi avansat.
 
Nastere
Daca asisti la nastere in vis, vei avea parte de o schimbare majora in bine, belsug. Daca te nasti in vis, vei trece cu bine peste o situatie dificila, noroc.
 
Nasturi
Vei avea parte de conflicte, certuri, probleme financiare. Lipsa nasturilor, nasturi rupti semnifica saracie, lipsuri, griji.
 
Navod
Ai grija la cei din jurul tau si la propunerile lor, cineva va incerca sa te insele cu ceva. Lucrurile vor merge prost, orice ai face riscul sa fie un esec e foarte mare. Poate e momentul pentru o mica pauza.
 
Nebun
Daca visezi nebun, vei primi o veste care te va amuza, totusi analizeaza bine propunerile primite, e posibil sa acunda ceva.
 
Neg
Vei avea probleme de sanatate, cel mai probabil cauzate de supararile provocate de cei din jurul tau.
 
Neghina
Vei avea parte de probleme, saracie, esecuri, suparari. Trebuie sa fi mai chibzuit, viitorul nu arata foarte bine, ce acum nu e bun te poate salva in curand.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 3

Articole populare

 • Casa bantuita

  Povestea de mai jos este o intamplare reala, fiind relatata de cea  care a  trait-o si care este o cititoare fidela a acestui site.  Multumim Ana Maria

  ,,  Buna. Aici va voi relata o intamplare adevarata pe care o poate sustine toata familia mea ca martori.O sa incep prin a va spune cum am ajuns sa traiesc intr-o casa in care spiritele celor morti sau fantome, cum vreti sa le spuneti, mi-au facut o groaza de rele. Eu, da sunt o fiinta ce crede in lucrurile paranormale, dar sotul meu refuza sa creada in orice lucru care nu e palpabil,cu exceptia lui Dumnezeu. Dar de data asta chiar si el a trebuit sa recunoasca ca ceea ce se intampla nu era normal. Si o sa vedeti la sfarsit cum mi s-a confirmat adevarul.

 • Fantome

  poze fantomeProbabil fiecare dintre noi a auzit o poveste despre fantome si locuri care sunt bantuite. Majoritatea cladirilor vechi au cate o poveste legata de fantome, unele sunt doar pentru a face publicitate altele totusi au si un sambure de adevar la origine. Exista multe persoane care neaga cu vehementa existenta unor astfel de lucruri, desi in ultimul timp tehnologia tot mai sofisticata a surprins chiar si in imagini diverse forme, zgomote, voci. O statistica ne arata ca aceste prezente inexplicabile au de regula loc in cladiri vechi in care s-au intamplat diverse tragedii.

 • Vineri 13

  vineri 13

  Vineri 13 este cunoscuta aproape in toata lumea ca o zi cu ghinion, dupa parearea multora fiind una din cele mai vechi superstitii. De-a lungul timpului, vineri 13 si-a confirmat de mai multe ori reputatia de zi nefasta si plina de ghinion.Inca de la inceputurile crestinismului vineri 13 are o insemnatate deosebita, la fel si numarul 13 este considerat ca fiind aducator de ghinion.

  La Cina cea de taina au fost 13 persoane, cea de-a 13 fiind Iuda tradatorul, Isus a fost rastignit intr-o zi de vineri 13.

 • Ziua Ielelor

  ieleIelele sunt personaje supranaturale foarte prezente in folclorul romanesc. Ziua ielelor sau ielele coincid cu sarbatorea Rusaliilor. Legendele ne spun ca de ziua Rusaliilor ielele   se scalda dezbracate in apele muntiilor si joaca hora ielelor, cel care se intaneste cu ele nu va scapa de acestea.

   Hora ielelor era considerata un ritual foarte puternic careia nimeni nu ii poatea sta in cale. In traditia romaneasca avem obiceiuri care vin in intampinarea acestui ritual, astfel Dansul Calusarilor este un ritual impotriva ielelor.

  In folclorul romanesc exista numeroase povestiri in care personajul principal sunt ielele, acestea sunt descrise ca niste femei ce stau in adancul padurilor si cauta sa atraga in mrejele lor barbatii care trec prin padure.
Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?