Cauta un vis dupa prima litera

ABCDEFGHIJLMNOPRSTUVZ
Taur PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Mai 2010 10:20
taurTaurul este un semn zodiacal predominat de elementul pamant, nativii acestei zodii sunt persoane muncitoare, practice, rabdatoare. Taurul isi programeaza actiunile dupa necesitate , sau dupa impulsul altuia.
Uneori este necesar sa fie impins de la spate de cei din jur, dar cand se apuca de ceva, va duce la bun sfarsit misiunea respectiva.
Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane pe care te poti bizui, dar in acelasi timp au idei conservatoare, nu accepta schimbarea, nu se abat de la un drum prestabilit. Unul dintre defecte este lipsa initiativei, Taurul trebuie impulsionat tot timpul pentru a face un pas nou.

Caracter
Sunt foarte sociabili isi fac usor prieteni, iubesc viata, nu se dau in laturi cand este vorba de distractie. Barbatul Taur este atent cu femeile insa uneori este prea limitat la capitolul generozitate. Femeile din aceasta zodie sunt credincioase, echilibrate si nu pot fi pacalite. Nu accepta sa fie tratate cu inferioritate de catre barbati.

Dragoste
Desi puternic caracterul unui Taur este si foarte sensibil. Isi alege partenerul cu grija, este foarte important aspectul fizic, nu accepta compromisuri . Atmosfera romantica si o masa bogata sunt pe gustul celor nascuti in aceasta zodie. Taurul vrea totul intr-o relatie si va face tot posibilul pentru a-si rasplati partenerul.

Culorile
Cei nascuti in aceasta zodie sunt atrasi de culoarea verde. Aceasta culoare simbolizeaza siguranta, caldura, linistea.
 
Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?