Cauta un vis dupa prima litera

ABCDEFGHIJLMNOPRSTUVZ
Gemeni PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Mai 2010 10:18
gemeniAceasta zodie este predominata de semnul aer, nativii nascuti in aceasta perioada sunt in general persoane inteligente dar in acelasi timp au un caracter schimbator. Gemenii sunt persoane cu multa initiativa cu inclinatie spre cunoastere , deschisi mai tot timpul pentru a invata.Uneori fac  mari sacrificii , traind izolati pentru a desavarsi creatiile.
Putem sa ii impartim in doua categorii cei care doar muncesc, creaza si nu sunt interesati de partea materiala si cea de a doua grupa sunt cei care au o puternica inclinatie catre partea materiala. 
Gratie inteligentei lor , acesti nativi au foarte mult tact si in acest mod reusec sa isi atinga scopul fara a avea probleme cu cei din jur. Sunt abili si adaptabili, buni diplomati, cel mai mare defect a lor este nestatornicia, deseori au mult de pierdut din cauza faptului ca nu duc la bun sfarsit un lucru inceput.

Caracter
Sunt persoane simpatice, dispuse sa ajute oricand fara a avea pretentii de rasplata. Au un spirit fin, sunt manierati si atrasi de lucruri frumoase, lux. De multe ori demonstreaza ca nu sunt interesati de lucruri materiale. Au incredere in cei din jur, de multe ori au neplaceri din aceasta cauza. Putem spune ca sunt persoane  naive, usor de manevrat. Atat barbatii cat si femeile au o inteligenta nativa, inventivitate, asimileaza foarte repede si sunt foarte manierati.
Dragoste
Sunt predispusi la schimbari rapide ceea ce nu le confera o stabilitate, uneori ei cauta satisfactia la mai multi parteneri in acelasi timp. Mereu sunt in cautarea unui partener, cel mai important aspect intr-o relatie este potrivirea intelectuala. Daca acest criteriu nu este indeplinit vor incheia foarte rapid si usor relatia. Nativii aceste zodii suporta greu singuratatea, dar in acelasi timp sunt pretentiosi si nu se multumesc cu putin.

Culorile
Acestei zodii ii este asociata culoarea galbena, care semnifica dorinta de-a fi vesnic tanar.  Daca aceasta culoare predomina in mare parte garderoba , persoana respectiva si personalitatea ei tind sa devine sterse. Galbenul se completeaza foarte bine cu culoarea albastru, verde.
 
Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?