Cauta un vis dupa prima litera

ABCDEFGHIJLMNOPRSTUVZ
Rac PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Mai 2010 10:15
racAceasta zodie apartine elementului de apa, persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte conservatoare, de traditie, orientata catre trecut. Sunt persoane timide, sensibile, nu sunt persoane extrem de curajoase dar  sunt capabile de a-si apara convingerile cu o puternica incapatanare.
Nativii acestei zodi sunt persoane visatoare, iubitoare de camin, familie. Pot avea si accese de furie dar de scurta durata.
Au o mare placere in a scoate in evidenta lucrurile poziteve despre persoana sa, sunt un pic orgoliosi. Nu se simt bine cand sunt atacati, dar se pot apara foarte bine uneori. Au nevoie de multa atentie si se simt bine intr-un mediu simpatizant. Scapa deseori numeroase ocazii in viata  din cauza sensibilitatii prea accentuate. De cele mai multe ori Racul va trebui sa se bazeze doar pe el insusi. Cea mai mare calitate a acestei zodii este tenacitatea iar cel mai mare defect, susceptibilitatea.

Caracter
Fire sensibila, impresionabila, schimbatoare avand nevoie de afectiune, traieste intens mai ales in trecut . Racul revine adesea in trecut, fiindaca clisele mentale ruleaza mereu, lucruri pe care si le-a inchipuit si le-a dorit ca atare. De multe ori in viata lucrurile nu sunt cum si le-a dorit , ajungand adesea sa sufere din aceasta cauza. Barbatii Rac sunt senzuali cu un spirit de aventura, cautand adesea senzatii tari. Femeile Rac sunt familiste iubarete, le place dragostea.

Dragoste
Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane familiste care isi doresc un camin linistit. Racul este dornic de tandrete, capabil de sentimente profunde si puternice. Perioada de intelegere si trairi intense cu partenerul poate  fi succedata de perioade de raciala, distantare. Sentimentul dragostei depinde foarte mult de viata interioara a Racului. Persoanele care au o atitudine critica, sunt la polul opus unui Rac.

Culorile
Culoarea acestei zodi este albul, poate cuprinde toate nuantele spectrului. Ceea ce semnifica puterea de a privi lucrurile intr-un mod realist. Aceasta culoare are un efect linistitor, chiar si atunci cand sunt probleme majore. Albul insemna credinta, daruire vesnica. La anumite popoare aceasta culoare este de doliu.
 
Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?