Cauta un vis dupa prima litera

ABCDEFGHIJLMNOPRSTUVZ
Leu PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Mai 2010 10:14
leuZodia Leului simbolizeaza spiritul stapanitor, ferm, ambitios, hotarat. Elementul caracteristic acestei zodii este focul, acest semn este simbolul unei ambitii nobile, maretie, virilitate si spirit justitiar. Nativii nascuti sub semnul Leului sunt persoane simpatice, sincere, calduroase, le plac onorurile, situatiile inalte.
Fire nobila Leul este tot timpul natural si sincer , uraste tot ceea ce este fals. Supararile lui sunt spontane, din cauza naturii impulsive, dar la fel de repede, uita si iarta.
Au incredere in oameni, stiu foarte bine sa organizeze si sa planifice activitatile zilnice, sunt meniti sa conduca si de cele mai multe ori o fac foarte bine. Nu se simt bine intr-un rol de subaltern, poate fii un adevarat chin pentru ei aceasta pozitie. Cel mai mare defect al Leului este un spirit absolutis de dominare.

Caracter
Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane hotarate, energice, au un tel anume in viata, nimic nu ii poate abate de la drumul lor. Stiu exact ce isi doresc de la viata , siguri pe ei . Indiferent de piedicile pe care le-au in viata vor ajunge victoriosi in finala. Barbatii plac prin felul curajos de-a trece prin viata, femeile isi gasesc cu greu echilibrul sufletesc.

Dragoste
Persoanele nascute in aceasta zodie asteapta ca in toate situatiile vietii sa li se recunoasca calitatile. Acest lucru nu are tot timpul finalitatea dorita. Barbatul-Leu doreste sa se afirme in dragoste prin puterea sa in timp ce femeia-Leu va cauta sa se impuna prin intelepciunea si inteligenta. Sunt foarte atenti in casnicie, familia este pe primul loc. Dar pot avea si momente de ratacire, cautand dragoste in alta parte cu predilectie se orienteaza catre parteneri mai tineri.

Culorile
Culoarea acestei zodii este portocaliul, aceasta culoare semnifica de fapt gandul  permanent catre vara si soare. Daca apelati in mod excesiv la aceasta nuanta poate deveni enervanta, dar in cazul unei combinatii cu alte culori va avea un efect linistitor, placut.
 
Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?