Home Horoscop Zodii Fecioara

Cauta un vis dupa prima litera

ABCDEFGHIJLMNOPRSTUVZ
Fecioara PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Mai 2010 10:12
fecioaraZodia Fecioarei apartine elementului pamant si este sub stapanirea planetei inteligentei , adica a lui Mercur. Nativi nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane practice, active, dar in acelas timp chibzuite. Fiind  un semn feminin, toti cei nascuti in aceasta zodie prefera sa faca un aranjament amiabil de cate sa se lase in voia sorti.
Persoanele influentate de acest semn zodiacal au o putere mare de discernamant, sunt foarte active , cauta  in permanenta sa aibe rezultate practice.
Au un simt practic foarte bine dezvoltat dar in acelas timp au si un spirit critic foarte ascutit. Invata si se adapteaza foarte repede, firea lor este inclinata catre analiza. Tot timpul vor  studia problema inainte de a lua o decizie, nu sunt repeziti, au mult tact si sunt ingenioase. Cea  mai mare calitate a Fecioarei este serviabilitatea, iar cel mai important defect este spiritul critic care va displacea multor persoane din cercul de cunostinte.

Caracter
Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane echilibrate, dibace, metodice, iubesc munca dar si distractia. De multe ori pot fi meticulosi fara a fi insa si metodici, astfel ajungand sa piarda vremea inutil si fara rezultate. Trec repede peste probleme, suparari, tot cee ce conteaza este viitorul. Femeile sunt persoane sociabile, mereu zambitoare, chiar si atunci cand au probleme, muncitoare, cu gusturi simple si un deosebit spirit practic. Barbatii au uncaracter echilibrat dar uneori sunt exagerat de susceptibili.

Dragoste
Cei nascuti in aceasta zodie sunt stapaniti de o puternica pofta de dragoste, sunt parteneri activi. Vor incerca tot timpul sa isi stapaneasca instinctele sexuale, desi uneori prea mult control poate aduce si dezavantaje. Sunt adepti lucrurilor originale ceea ce cauta si in relatia de cuplu. Nativi acestei zodii sunt dominati de intelect, de aceea un cuvant potrivit poate face minuni. O problema pentru nativi aceste zodi este faptul ca uneori se inspira din carti de specialitate in loc sa se lase in seama instinctului.

Culorile
Culoarea reprezenatativa pentru aceasta zodie este albastru, aceasta reflecta echilibrul si cinstea. Albastru inseamna inlelegere , loialitate, echilibru, diplomatie. Un albastru prea intens poate crea insa si o imagine mai putin placut acesta simbolizand : raceala, rigiditate.
 
Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?