Home E

Cauta un vis dupa prima litera

ABCDEFGHIJLMNOPRSTUVZ
Cuvinte care incep cu litera E
Ecou
Este un semn bun planurile tale vor avea sorti de izbanda, daca esti indragostit, relatia va merge bine si cealalta persoana este indragostita de tine.
 
Edificiu
Este un semn bun vei avea parte de mari realizari pe plan profesional, satisfacti, materiale.
 
Elefant
In cazul unei persoane casatorite inseamna o perioada buna, fericire respect, dar vor exsista si invidiosi. Daca persoana nu este casatorita, inseamna ca nici nu se va casatori foarte curand.
 
Elicopter
Probabil vei primi ceva vesti care te vor deranja dar nimic grav, la servici este posibil sa fi dezamagit de cineva in care aveai incredere, toate se vor rezolva pana la urma.
 
Episcop
Este un semn rau, te asteapta o perioada de complicatii si probleme, vei face ceva acte, posibil proces, cheltuiala.
 
Epoleti
Daca vezi in vis pe cineva cunoscut purtand epoleti de ofiter poate fi un mesaj de avertizare, vei avea un necaz, accident. nefericire. Daca tu porti sau vezi epoleti vei avea parte de respectul celor din jur, bucuri.
 
Evanghelie
Este un semn bun de credinta, liniste sufleteasca.
 
Evantai
Vei face o calatorie, excursie intr-un tinut indepartat, experiente noi.
 
Evrei
Daca doar ii vezi vei fi norocos, totul va merge bine, trebuie sa fi atent la vanzarea sau cumpararea unor produse de valoare. Daca ai treaba in vis cu evrei urmeaza o perioada de saracie, esecuri.
 


Articole populare

 • Casa bantuita

  Povestea de mai jos este o intamplare reala, fiind relatata de cea  care a  trait-o si care este o cititoare fidela a acestui site.  Multumim Ana Maria

  ,,  Buna. Aici va voi relata o intamplare adevarata pe care o poate sustine toata familia mea ca martori.O sa incep prin a va spune cum am ajuns sa traiesc intr-o casa in care spiritele celor morti sau fantome, cum vreti sa le spuneti, mi-au facut o groaza de rele. Eu, da sunt o fiinta ce crede in lucrurile paranormale, dar sotul meu refuza sa creada in orice lucru care nu e palpabil,cu exceptia lui Dumnezeu. Dar de data asta chiar si el a trebuit sa recunoasca ca ceea ce se intampla nu era normal. Si o sa vedeti la sfarsit cum mi s-a confirmat adevarul.

 • Fantome

  poze fantomeProbabil fiecare dintre noi a auzit o poveste despre fantome si locuri care sunt bantuite. Majoritatea cladirilor vechi au cate o poveste legata de fantome, unele sunt doar pentru a face publicitate altele totusi au si un sambure de adevar la origine. Exista multe persoane care neaga cu vehementa existenta unor astfel de lucruri, desi in ultimul timp tehnologia tot mai sofisticata a surprins chiar si in imagini diverse forme, zgomote, voci. O statistica ne arata ca aceste prezente inexplicabile au de regula loc in cladiri vechi in care s-au intamplat diverse tragedii.

 • Vineri 13

  vineri 13

  Vineri 13 este cunoscuta aproape in toata lumea ca o zi cu ghinion, dupa parearea multora fiind una din cele mai vechi superstitii. De-a lungul timpului, vineri 13 si-a confirmat de mai multe ori reputatia de zi nefasta si plina de ghinion.Inca de la inceputurile crestinismului vineri 13 are o insemnatate deosebita, la fel si numarul 13 este considerat ca fiind aducator de ghinion.

  La Cina cea de taina au fost 13 persoane, cea de-a 13 fiind Iuda tradatorul, Isus a fost rastignit intr-o zi de vineri 13.

 • Ziua Ielelor

  ieleIelele sunt personaje supranaturale foarte prezente in folclorul romanesc. Ziua ielelor sau ielele coincid cu sarbatorea Rusaliilor. Legendele ne spun ca de ziua Rusaliilor ielele   se scalda dezbracate in apele muntiilor si joaca hora ielelor, cel care se intaneste cu ele nu va scapa de acestea.

   Hora ielelor era considerata un ritual foarte puternic careia nimeni nu ii poatea sta in cale. In traditia romaneasca avem obiceiuri care vin in intampinarea acestui ritual, astfel Dansul Calusarilor este un ritual impotriva ielelor.

  In folclorul romanesc exista numeroase povestiri in care personajul principal sunt ielele, acestea sunt descrise ca niste femei ce stau in adancul padurilor si cauta sa atraga in mrejele lor barbatii care trec prin padure.
Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?