Home D

Cauta un vis dupa prima litera

ABCDEFGHIJLMNOPRSTUVZ
Cuvinte care incep cu litera D
Dama
Daca visezi cartea de joc, urmeaza o perioada de esecuri, pagube, atentie sa nu fi inselat sau mintit de cineva din jurul tau in care ai mare incredere.
 
Dand de pomana
Vei fi apreciat de cei din jurul tau pentru felul tau personal de- a fi, in sinea lor si cei care te invidiaza vor accepta ca meriti sa fi apreciat.
 
Dans
Daca dansezi in vis vei avea neplaceri, lacrimi. posibila despartire, vei suferi. Daca vezi pe altcineva dansand, te vei simti inferioara, fata de prieteni tai, realizezi ca nu ai facut in viata chiar tot ce au facut altii, ai pierdut timpul.
 
Dantura

Daca in vis dantura cuiva iese mai mult in evidenta, foarte probabil acea persoana te barfeste, probabil ai o promisiune neonorata, ai gresit cu ceva, datorii. Daca dantura e urata va urma o cearta, scandal.

Daca in vis tu iti privesti dantura in oglinda foarte probabil sa ai parte de  neplaceri, necazuri, griji.

 
Dar
Daca viseazi ca primesti un cadou urmeaza o perioada de efort, nu iti vezi capul de atatea treburi si nu va fi usor
 
Datorii
Este un semn bun, toate vor merge bine, vei fi fericit, vestile te vor bucura.
 
Deal
Daca in vis vezi un deal care are copaci uscati, atunci planul tau nu va fi realizat, totul este in zadar, daca il privesti si arata normal, atunci ai sperante pentru viitor, daca urci dealul vei rezolva ce ti-ai propus. Deal cu stanci, pietre mari inseamna ca vei avea parte de obstacole in calea ta.
 
Decoratii
Daca primesti in vis, inseamna ca vei fi rasplatit dupa un efort foarte mare, vei fi apreciat si fericit, totul va merge spre bine.
 
Degetar
Vei avea parte de critici, barfe, posibil sa intri in polemica cu cineva, discutii fara rost
 
Degete
Daca iti pierzi un deget in vis, vei avea parte de nefericire, necazuri. Daca numarul degetelor e mai mare iti va merge bine pe plan financiar.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 4

Articole populare

 • Casa bantuita

  Povestea de mai jos este o intamplare reala, fiind relatata de cea  care a  trait-o si care este o cititoare fidela a acestui site.  Multumim Ana Maria

  ,,  Buna. Aici va voi relata o intamplare adevarata pe care o poate sustine toata familia mea ca martori.O sa incep prin a va spune cum am ajuns sa traiesc intr-o casa in care spiritele celor morti sau fantome, cum vreti sa le spuneti, mi-au facut o groaza de rele. Eu, da sunt o fiinta ce crede in lucrurile paranormale, dar sotul meu refuza sa creada in orice lucru care nu e palpabil,cu exceptia lui Dumnezeu. Dar de data asta chiar si el a trebuit sa recunoasca ca ceea ce se intampla nu era normal. Si o sa vedeti la sfarsit cum mi s-a confirmat adevarul.

 • Fantome

  poze fantomeProbabil fiecare dintre noi a auzit o poveste despre fantome si locuri care sunt bantuite. Majoritatea cladirilor vechi au cate o poveste legata de fantome, unele sunt doar pentru a face publicitate altele totusi au si un sambure de adevar la origine. Exista multe persoane care neaga cu vehementa existenta unor astfel de lucruri, desi in ultimul timp tehnologia tot mai sofisticata a surprins chiar si in imagini diverse forme, zgomote, voci. O statistica ne arata ca aceste prezente inexplicabile au de regula loc in cladiri vechi in care s-au intamplat diverse tragedii.

 • Vineri 13

  vineri 13

  Vineri 13 este cunoscuta aproape in toata lumea ca o zi cu ghinion, dupa parearea multora fiind una din cele mai vechi superstitii. De-a lungul timpului, vineri 13 si-a confirmat de mai multe ori reputatia de zi nefasta si plina de ghinion.Inca de la inceputurile crestinismului vineri 13 are o insemnatate deosebita, la fel si numarul 13 este considerat ca fiind aducator de ghinion.

  La Cina cea de taina au fost 13 persoane, cea de-a 13 fiind Iuda tradatorul, Isus a fost rastignit intr-o zi de vineri 13.

 • Ziua Ielelor

  ieleIelele sunt personaje supranaturale foarte prezente in folclorul romanesc. Ziua ielelor sau ielele coincid cu sarbatorea Rusaliilor. Legendele ne spun ca de ziua Rusaliilor ielele   se scalda dezbracate in apele muntiilor si joaca hora ielelor, cel care se intaneste cu ele nu va scapa de acestea.

   Hora ielelor era considerata un ritual foarte puternic careia nimeni nu ii poatea sta in cale. In traditia romaneasca avem obiceiuri care vin in intampinarea acestui ritual, astfel Dansul Calusarilor este un ritual impotriva ielelor.

  In folclorul romanesc exista numeroase povestiri in care personajul principal sunt ielele, acestea sunt descrise ca niste femei ce stau in adancul padurilor si cauta sa atraga in mrejele lor barbatii care trec prin padure.
Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?