Vise - zapada PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Noiembrie 2010 21:34

     Visul in care zapada este elementul principal poate avea   numeroase semnificatii. Zapada in vis , pamantul acoperit in totalitate va avea o semnificatie diferita fata de un vis in care existau doar palcuri de zapada. Alte elemente din vis cum ar fi padurea, copacii sau animalele vor da un cu totul alt sens visului. Un alt aspect esential din vis sunt oamenii care iti apar in vis, relatia ta cu ei in viata ta de zi cu zi.

 In general culoarea alba, zapada, ne creaza o stare de siguranta si semnifica lucruri pozitive care vor urma in viata noastra. Insa este bine sa stim ca nu toate lucrurile se vor implini asa cum ne-am dori noi fara ca macar sa miscam un deget.

De cele mai multe ori visele ne arata calea pe care ar trebui sa urmam sau ce anume sa evitam pentru a nu avea probleme. Iata cateva explicatii ale viselor in care apare zapada :

 Daca ai visat un camp sau deal acoperit in totalitate de zapada, probabil vei avea parte de lucruri bune, toate iti va merge bine. Posibil sa ai parte de noi ocazii pe plan profesional, financiar, trebuie doar sa dai un mic impuls si lucrurile se vor intampla. Daca in vis o sa iti apara si o persoana, e foarte posibil sa ai o noua colaborare cu persoana respectiva. Ceea ce simti in timpul visului este foarte important, persoana din vis poate fi un partener de afaceri sau chiar de viata, o noua dragoste.

Visul padure acoperita de zapada, inseamna ca totusi nu e bine sa exagerezi in a te inhama la lucruri prea mari. Desi e posibil sa iasa bine,  e posibil sa ai aceleasi rezultate impartind ,, povara'' cu altcineva. Finalul iti va apartine indiferent daca te vei obosi de unul singur sau o sa fi ajutat.

Visul urcand un munte sau deal acoperit de zapada, inseamna ca vei reusi sa iesi din impas. Vei ajunge sa ai parte si tu de linistea pe care ti-o doresti din ce in ce mai mult in ultimul timp. Drumul nu e usor insa va merita efortul, rasplata va fi pe masura.

Daca in vis pe langa zapada mai apar si animale care te ataca, asta semnifica faptul ca ai dusmani. Insa acestia nu iti pot face nimic, sunt slabi dar trebuie  atentie pentru ca pot profita la prima ta gresala.

Palcuri de zapada sau zapada cu noroi , nu este un semn bun semnifica neputinta ta, problemele care te sufoca zi de zi. Mare atentie cum iti dramuiesti banii, foarte posibil sa ai probleme de ordin financiar mai mari decat cele de acum.

Zapada in vis fara alte elemente, semnifica stabilitatea si echilibrul tau, viata ta e frumoasa insa pe langa toate aceste lucruri perfecte, exista undeva in sinea ta un ,, hop '', ceva care te nemultumeste, o neimplinire. Zapada in vis poate insemna o ocazie in a-ti implini anumite aspecte ale vietii, poate fi un nou drum.

 
Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?