Home C Cal

Cauta un vis dupa prima litera

ABCDEFGHIJLMNOPRSTUVZ
Cal

Cal alb in vis e un semn bun, inseamna respect, loialitate, familie. Daca este de culoare inchisa este semn de tristete, probleme, vesti neplacute . Daca este violent , vei avea probleme, conflicte.

Daca te visezi calare, vei avea parte de distractii si pacate. Daca este gras si frumos vei avea parte de noroc, castig si fericire, daca este slab , esecurile si problemele se vor tine lant.

 Daca vezi cal mort este un semn rau , de paguba si nefericire. Multi cai inseamna veselie si desfrau, distractii.

Daca in vis vezi un cal negru este un semn rau, foarte probabil sa ai parte  de neplaceri, posibil proces, conflict cu vecini, prieteni. Deasemenea daca calul din vis indiferent de culoare te sperie, nu te simti in siguranta in preajma lui, inseamna ca vei avea parte de neplaceri.

 Daca visezi cal in intuneric sa te feresti de necunoscuti, evita sa iei decizi importante fara sa te sfatuiesti cu cineva apropiat, nu te pripii, gandeste-te de doua ori inainte de-a lua o decizie. Evita  provocarile, orice  incident, conflict poate degenera, iar repercursiunile pot fi grave.

 

Articole populare

 • Casa bantuita

  Povestea de mai jos este o intamplare reala, fiind relatata de cea  care a  trait-o si care este o cititoare fidela a acestui site.  Multumim Ana Maria

  ,,  Buna. Aici va voi relata o intamplare adevarata pe care o poate sustine toata familia mea ca martori.O sa incep prin a va spune cum am ajuns sa traiesc intr-o casa in care spiritele celor morti sau fantome, cum vreti sa le spuneti, mi-au facut o groaza de rele. Eu, da sunt o fiinta ce crede in lucrurile paranormale, dar sotul meu refuza sa creada in orice lucru care nu e palpabil,cu exceptia lui Dumnezeu. Dar de data asta chiar si el a trebuit sa recunoasca ca ceea ce se intampla nu era normal. Si o sa vedeti la sfarsit cum mi s-a confirmat adevarul.

 • Fantome

  poze fantomeProbabil fiecare dintre noi a auzit o poveste despre fantome si locuri care sunt bantuite. Majoritatea cladirilor vechi au cate o poveste legata de fantome, unele sunt doar pentru a face publicitate altele totusi au si un sambure de adevar la origine. Exista multe persoane care neaga cu vehementa existenta unor astfel de lucruri, desi in ultimul timp tehnologia tot mai sofisticata a surprins chiar si in imagini diverse forme, zgomote, voci. O statistica ne arata ca aceste prezente inexplicabile au de regula loc in cladiri vechi in care s-au intamplat diverse tragedii.

 • Vineri 13

  vineri 13

  Vineri 13 este cunoscuta aproape in toata lumea ca o zi cu ghinion, dupa parearea multora fiind una din cele mai vechi superstitii. De-a lungul timpului, vineri 13 si-a confirmat de mai multe ori reputatia de zi nefasta si plina de ghinion.Inca de la inceputurile crestinismului vineri 13 are o insemnatate deosebita, la fel si numarul 13 este considerat ca fiind aducator de ghinion.

  La Cina cea de taina au fost 13 persoane, cea de-a 13 fiind Iuda tradatorul, Isus a fost rastignit intr-o zi de vineri 13.

 • Ziua Ielelor

  ieleIelele sunt personaje supranaturale foarte prezente in folclorul romanesc. Ziua ielelor sau ielele coincid cu sarbatorea Rusaliilor. Legendele ne spun ca de ziua Rusaliilor ielele   se scalda dezbracate in apele muntiilor si joaca hora ielelor, cel care se intaneste cu ele nu va scapa de acestea.

   Hora ielelor era considerata un ritual foarte puternic careia nimeni nu ii poatea sta in cale. In traditia romaneasca avem obiceiuri care vin in intampinarea acestui ritual, astfel Dansul Calusarilor este un ritual impotriva ielelor.

  In folclorul romanesc exista numeroase povestiri in care personajul principal sunt ielele, acestea sunt descrise ca niste femei ce stau in adancul padurilor si cauta sa atraga in mrejele lor barbatii care trec prin padure.
Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?