Cauta un vis dupa prima litera

ABCDEFGHIJLMNOPRSTUVZ
Totul despre vise - Dictionar de vise
Miercuri, 01 Februarie 2012 21:01

talmacire viseInterpretarea viselor este in aparenta un lucru banal atunci cand ai la indemana un dictionar de vise, in realitate lucrurile stau total diferit. Nu toate visele pot fi talmacite, unele pot reproduce exact ceea ce se va intampla, altele au nevoie de o interpretare, explicare a ceea ce semnifica elementele din vis, iar o mare parte din vise pot sa nu insemne nimic. Visele se pot clasifica in urmatoarele categorii : vise telepatice, vise de moment, vise de stare, vise spirituale, visele profetice, cele din urma putand fi de doua feluri : vise codificate si clare.

Visele telepatice sunt categoria  care a fost confirmata  printr-un experiment de  Sigmund Freud, om de  stiinta care a confirmat capabilitatea omului de-a receptiona mesaje in timpul somnului.
Citeşte mai mult...
 
Vise pisici, pisica
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 13:16

vise pisica   Visele in care elementul principal este o pisica, sau pisici dupa caz, sunt vise care in cele mai multe cazuri ne transmit un mesaj. Inca din cele mai vechi timpuri pisica, ba a fost divinizata, ba a fost considerata aducatoare de necazuri. Interpretarea viselor cu pisici sau pisica, difera foarte mult de la o persoana la alta, iubitorii de pisici vor avea frecvent vise cu aceste animale fara sa fie vorba de o semnificatie anume. Pe cand cei care nu dau prea mare importanta acestui animal, vor trebui sa analizeze foarte bine fiecare vis in care este prezenta pisica.

Pisica in vis semnifica necazuri, neplaceri, tradare si tot ceea ce e mai rau in relatiile interumane. Insa mai tot timpul la originea neplacerilor din viata de zi cu zi, va fi o persoana de sex feminin, astfel putem spune ca pisica din vis va tine locul unei femei din viata noastra reala.

Citeşte mai mult...
 
Cele mai frecvente vise
Duminică, 06 Noiembrie 2011 14:42

vise interpretare

Visele sunt tratate diferit de la o persoana la alta, multi dintre noi cauta sa inteleaga sensul unui vis doar atunci cand acesta este iesit din comun. Insa majoritatea celor care au vise care se repeta vor cauta sa desluseasca visul cu pricina. Frecventa si repetarea viselor este motivul care ii face pe cei mai multi dintre noi sa se intrebe care e mesajul din vis si implicit sa caute interpretarea visului. Studiile ne arata ca urmatoarele vise sunte cele mai frecvente :

Pe primul loc avem vise in care elementul central este un copil, acest vis fiind cel mai des intalnit mai ales in cazul subiectilor de sex feminin.

Citeşte mai mult...
 
Vise - interpretare
Joi, 21 Iulie 2011 16:26
vise_interpretare

Interpretarea viselor este o indeletnicire foarte veche, in general majoritatea celor care cauta raspunsuri la visele lor sunt manati de curiozitate, sau uneori datorita viselor care prin ceea ce infatiseaza pot tulbura, pune pe ganduri pe cel ce viseaza.

Dictionarul de vise transmis din generatie in generatie, poate explica semnificatia viselor noastre, insa visele, insemnatatea lor poate fi usor diferita de la o persoana la alta.

Acest lucru se intampla atunci care in vise ne apar membri de familie, in special parinti sau bunici. Visele in care ne apar parintii sau bunicii, in cele mai multe din situatii reprezinta atentionari asupra unor lucruri viitoare nu tocmai placute.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

Banner

Sondaj de opinie

Credeti in semnificatia viselor?